2013/12/09

"Pasta" su česnakinėmis krevetėmis

Dievinu Italų virtuvę ir neįsivaizduoju savo raciono be makaronų, jūros gėrybių ir panašiai. O šis patiekalas, tiesiog paprasta improvizacija vakarienei :)

Ingredientai (2 porc.):
  • Makaronai (rageliai) virti, 300 gr
  • Krevečių uodegėlės, 300 gr
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Sviestas, 30 gr
  • Grietinėlė 30%, 100 gr
  • Druska / Stambiai malti juodieji pipira, pagal skonį
Gaminimo eiga:

Sviestą ištirpinti keptuvėje. Jame apkepti plonais griežinėliais pjaustytus česnakus. Sudėti krevetes, pasūdyti ir supilti grietinėlę. Grietinėlei užvirus suberti iš anksto išvirtus makaronus, užvirti.
Dalinti į dvi lėkštutes ir mėgautis :) Skanaus :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą