Dievinu Italų virtuvę ir neįsivaizduoju savo raciono be makaronų, jūros gėrybių ir panašiai. O šis patiekalas, tiesiog paprasta improvizacija vakarienei :)
Ingredientai (2 porc.):
- Makaronai (rageliai) virti, 300 gr
- Krevečių uodegėlės, 300 gr
- Česnakai, 4 skiltelės
- Sviestas, 30 gr
- Grietinėlė 30%, 100 gr
- Druska / Stambiai malti juodieji pipira, pagal skonį
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinti keptuvėje. Jame apkepti plonais griežinėliais pjaustytus česnakus. Sudėti krevetes, pasūdyti ir supilti grietinėlę. Grietinėlei užvirus suberti iš anksto išvirtus makaronus, užvirti.
Dalinti į dvi lėkštutes ir mėgautis :) Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą