2016/03/03

Prancūziškas salotų padažas

Tai puikus klasikinis padažas, kuris jau seniai žinomiems i pažįstamiems skoniams suteiks kitokį atspalvį ;)
Ingredientai:

  • Balto vyno actas - 5 v.š. (jei neturite, galima pakeisti citrinų sultimis)
  • Graikinių riešutų aliejus - 4 v.š. (galima pakeisti kitokių riešutų aliejumi)
  • Riebi grietinėlė - 115 ml
  • "Dijon" garstyčios klasikinės - 1 v.š.
  • Druska, žiūpsnelis
  • Malti juodieji pipirai, žiūpsnelis
  • Žalumynai - 1 sauja
  • Ypač tyras alyvuogių aliejus - 8 v.š.

Gaminimas:

Į smulkintuvą (blenderį) supilti visus ingridientus būtent tuo eiliškumu, kaip jie nurodyti receptūroje. Kai viskas bus supilta, padidinti galingumą ir suplakti padažą iki vientisos masės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą