Tai puikus klasikinis padažas, kuris jau seniai žinomiems i pažįstamiems skoniams suteiks kitokį atspalvį ;)
Ingredientai:
Ingredientai:
- Balto vyno actas - 5 v.š. (jei neturite, galima pakeisti citrinų sultimis)
- Graikinių riešutų aliejus - 4 v.š. (galima pakeisti kitokių riešutų aliejumi)
- Riebi grietinėlė - 115 ml
- "Dijon" garstyčios klasikinės - 1 v.š.
- Druska, žiūpsnelis
- Malti juodieji pipirai, žiūpsnelis
- Žalumynai - 1 sauja
- Ypač tyras alyvuogių aliejus - 8 v.š.
Gaminimas:
Į smulkintuvą (blenderį) supilti visus ingridientus būtent tuo eiliškumu, kaip jie nurodyti receptūroje. Kai viskas bus supilta, padidinti galingumą ir suplakti padažą iki vientisos masės.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą