Sriuba mūsų šeimoje - svarbiausias dienos maistas. Jų yra begalinis asortimentas, nuo lengvų šaltų iki karštų sočių šiupinio tipo. Šiandien viriau šią karštą ir sočią sriubą su kalakutienos kukuliais :)
Ingredientai:
Faršui:
Ingredientai:
Faršui:
- Smulkinta kalakutiena - 600 gr
- Prieskoniai "Santa Maria Forest blend" - 3 gr
- Prieskoniai "Santa Maria Umami" - 7 gr
- Druska - 4 gr
Sriubai:
- Bulvės - 4 vnt vidutinio dydžio
- Morkos - 2 vidutinio dydžio
- Svogūnas - 1 vnt didesnis
- Žiedinis kopūstas - 1 vnt vidutinio dydžio
- Lauro lapai - keli vnt
- Malti juodieji pipirai / druska - pagal skonį
- Koncentruotas sultinys "Knorr Bulionetka" vištienos skonio - 4 vnt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia užmaišome faršą, paliekame prasimrinuoti.
Į verdantį vandenį suberiame kubeliais pjaustytas bulves ir morkas - užverdame. Suformuojame kukulius ir sumetame į verdančią sriubą su daržovėmis. Taip įmetame NEPJAUSTYTĄ svogūną, kurį vėliau išimame ir išmetame.
Žiedinį kopūstą atskiriame į mažus "krūmelius", suberiame į puodą. Metame lauro apelius, maltus pipirus, koncentruotą sultinį ir, jei reikia, druskos. Verdame ant vidutinės ugnies dar maždaug 10 min. Paliekame nusistovėti. Viskas. Soti, gardi, karšta sriuba paruošta. Skanaus
Į verdantį vandenį suberiame kubeliais pjaustytas bulves ir morkas - užverdame. Suformuojame kukulius ir sumetame į verdančią sriubą su daržovėmis. Taip įmetame NEPJAUSTYTĄ svogūną, kurį vėliau išimame ir išmetame.
Žiedinį kopūstą atskiriame į mažus "krūmelius", suberiame į puodą. Metame lauro apelius, maltus pipirus, koncentruotą sultinį ir, jei reikia, druskos. Verdame ant vidutinės ugnies dar maždaug 10 min. Paliekame nusistovėti. Viskas. Soti, gardi, karšta sriuba paruošta. Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą