Pagaminti namuose restorano vertas salotas - paprasta, užtenka konservuotą tuną pakeisti šviežiu. Sutnku, jog tai ne pigu, bet juk bent jau retsykiais turime leisti sau save palepinti, juolab sekmadieniais didžiausiame parduotuvių tinkle M**** būna 30% nuolaida šviežiai žuviai ;)
Ingredientai (1 porc.):
- Salotų miksas - gera sauja
- Švž. agurkas, 30 gr
- Saulėje dž. pomidorai - 10 gr
- Juodosios marinuotos alyvuogės - 8 vnt
- Tuno didkepsnis - apie 150 - 180 gr
- Mėgstami žuvies prieskoniai
- Aliejus kepimui, 30 gr
- Jogurtinis užpilas (jo receptą rasite skiltyje "Padažai")
Gaminimo eiga:
Tuno didkepsnį "paprieskoniuoti" ir aptepli aliejumi. Kepti ant smarkiai įkaitintos keptuvės su grioveliais (grill) iš abiejų pusių.
Tuo metu į dubenėlį sudėti salotų miksą, pjaustytus agurkus, smulkintus džiovintus pomidorus ir nepjaustytas alyvuoges. Viską užpilti jogurtiniu padažu. Ant viršaus dėti keptą tuną. Kadangi man patinka "medium" kepimo, tai maniškį kepiau apie 3 minutes, jei mėgstate pilnai iškeptą - kepkite ilgiau ;)
Tai bene greičiausiai pagaminamos mano kada nors ruoštos salotos :)
Tuo metu į dubenėlį sudėti salotų miksą, pjaustytus agurkus, smulkintus džiovintus pomidorus ir nepjaustytas alyvuoges. Viską užpilti jogurtiniu padažu. Ant viršaus dėti keptą tuną. Kadangi man patinka "medium" kepimo, tai maniškį kepiau apie 3 minutes, jei mėgstate pilnai iškeptą - kepkite ilgiau ;)
Tai bene greičiausiai pagaminamos mano kada nors ruoštos salotos :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą