2013/11/22

Įdarytos pievagrybių kepurėlės

Labai paprastas, bet skanus užkandis. Gali būti valgomas tiek karštas, tiek šaltas :)


Ingredientai (4 porc.):
  • Pievagrybiai (didesni), 12 vnt
  • Morkos, 120 gr
  • Česnakai 30 gr
  • Dešra rūkyta, aš naudoju "Chorizzo", 60 gr
  • Fermentinis sūris tarkuotas, 60 gr
  • Majonezas, 50 gr
  • Druska / malti juodieji pipirai,  2 gr
  • Raudonėliai (Oreganas) džiovinti, 1 gr
  • Aliejus, kepimo skardeliai patepti
Gaminimo eiga:
  1. Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
  2. Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
  3. Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
  4. Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje kepti apie 10 minučių.
  5. Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą