Labai paprastas, bet skanus užkandis. Gali būti valgomas tiek karštas, tiek šaltas :)
Ingredientai (4 porc.):
- Pievagrybiai (didesni), 12 vnt
- Morkos, 120 gr
- Česnakai 30 gr
- Dešra rūkyta, aš naudoju "Chorizzo", 60 gr
- Fermentinis sūris tarkuotas, 60 gr
- Majonezas, 50 gr
- Druska / malti juodieji pipirai, 2 gr
- Raudonėliai (Oreganas) džiovinti, 1 gr
- Aliejus, kepimo skardeliai patepti
Gaminimo eiga:
- Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
- Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
- Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
- Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje kepti apie 10 minučių.
- Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą