Tai klasikinis amerikietiškas padažas salotoms ir hamburgeriams.Pavadinimas kilo nuo vietovės vardo, kur padažas buvo pirmąsyk patiektas viename viešbutyje. Tačiau išpopuliarėjo šis padažas patekęs į Čikagos viešbučio „Valdorf-Astorija“ meniu. Žemiau rasite klasikinį šio recepto variantą.
Ingredientai:
- Majonezas, 0,5puodelio
- Kečupas, 2 valgomi šaukštai
- Saldus marinatas, pvz.agurkinis (jei turite), 2 valgomi šaukštai arba cukrus 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonasis svogūnas smulkiai kapotas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakas išspaustas, 1 skiltelė
- Balto vyno acto, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, ant peilio galo arba pagal skonį
- Tabasco padažas, 3 "įkrėtimai"
Gaminimo eiga:
Visus ingredientus sudėti į vieną indelį ir gerai išmaišyti. Uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti pastovėti mažiausiai 1 valandą. Ingredientai "turi susiženyti" taip tariant :)
Galite tiekti prie įvairių patiekalų ir salotų.
Suvartoti pasistenkite per 4 dienas.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą