2013/11/22

Klasikinis "1000 salų" padažas

Tai klasikinis amerikietiškas padažas salotoms ir hamburgeriams.Pavadinimas kilo nuo vietovės vardo, kur padažas buvo pirmąsyk patiektas viename viešbutyje. Tačiau išpopuliarėjo šis padažas patekęs į Čikagos viešbučio „Valdorf-Astorija“ meniu. Žemiau rasite klasikinį šio recepto variantą.

Ingredientai:
  • Majonezas, 0,5puodelio
  • Kečupas,  2 valgomi šaukštai
  • Saldus marinatas, pvz.agurkinis (jei turite), 2 valgomi šaukštai arba cukrus 1 arbatinis šaukštelis
  • Raudonasis svogūnas smulkiai kapotas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakas išspaustas, 1 skiltelė
  • Balto vyno acto, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, ant peilio galo arba pagal skonį
  • Tabasco padažas, 3 "įkrėtimai"
Gaminimo eiga:

Visus ingredientus sudėti į vieną indelį ir gerai išmaišyti. Uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti pastovėti mažiausiai 1 valandą. Ingredientai "turi susiženyti" taip tariant :)
Galite tiekti prie įvairių patiekalų ir salotų.
Suvartoti pasistenkite per 4 dienas.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą